Janneke GroskampHallo, wat leuk dat je even kijkt naar onze profielen. Mijn naam is Janneke Groskamp. Geboren en getogen in Haarlem en 39 jaar oud. Ik ben de trotse moeder van Fé en woon met mijn vriend André en dochter midden in de stad. Ik ben eigenaar van de feestwinkel Jan Monnikendam, waar ik met heel veel plezier alweer 14 jaar achter de toonbank sta.

Buiten mijn werk en mijn gezin heb ik ook nog een paar andere hobby’s. Ik sport graag, ik laat graag mijn creatieve geest de vrije loop en knutsel van alles in elkaar, ik drink graag een wijntje met onze gezellige buren en ik speel heel graag toneel. Zo ben ik een aantal jaren geleden bij een Haarlemse toneelgroep terechtgekomen, waar ik vier van de spelers van toneelgroep KaST! leerde kennen. Met z’n vijven kwamen wij op het avontuurlijke idee een nieuwe Haarlemse toneelgroep te beginnen en tadaááá… Toneelgroep KaST! was geboren.

Elke maandag maken wij ontzettend veel lol en laten we onszelf even helemaal gaan. Oh, dat kan zo heerlijk zijn! Met volle overgave hebben wij ons nu ook gestort op een nieuw en geweldig uitdagend stuk waar wij met heel veel enthousiasme aan begonnen zijn…

Wil je weten welk stuk dit is? Kom dan heel snel een keertje kijken op één van onze repetitieavonden, dan begrijp je waarom we allemaal zo VOL zijn van toneelgroep KaST!