Hallo, leuk dat jullie evdennisen bij mij kijken. Mijn naam is Dennis en ik ben 44 jaar, maar voel me veel jonger. Dit is het eerste jaar dat ik aan toneel doe. Ik heb wel al vaker op het toneel gestaan. In het verleden zat ik bij een operette en musical vereniging, maar kon dit niet meer combineren met mijn werk en hobbies. Nu ik weer rustiger ben in mijn vrije tijd heb ik de overstap naar toneelspelen gemaakt.

 

Naast toneelspelen werk ik in de psychische gezondheidzorg in een begeleid wonen voor oudere mensen in Zandvoort. Ik ben hier pas begonnen, maar heb het heel erg naar mijn zin. Ik werk al 16 jaar in de zorg en heb al verschillende facetten gezien.

 

Naast mijn werk sta ik nog wel op het podium als lipsync performer, waar ik vele verschillende personages nadoe en vele kledingcreaties voor maak. Dit doe ik ongeveer 1 keer per maand in Amsterdam, met veel plezier.

 

Dit was een beetje alles over mij. Wil je meer van mij en de andere spelers zien, kom dan naar ons stuk kijken, welke we nu aan het voorbereiden zijn. Het wordt heel leuk.

See you. Dennis