loeka

 

Hee allemaal! Mijn naam is Loeka Fischer. Ik ben 22 jaar en studeer momenteel Pedagogische Wetenschappen in Leiden. Daarnaast heb ik een bijbaan bij bibliotheek Zuid-Kennemerland.

Mijn liefde voor theater begon al op jonge leeftijd. Zo heb ik op de basisschool een aantal cursussen gedaan en op de middelbare school heb ik onder andere meegedaan met twee grote schoolproducties. Helaas had ik weinig tijd meer om op de planken te staan toen ik startte met studeren, maar het is altijd blijven kriebelen. Ik ben op zoek gegaan en zodra ik bij KaST! kwam kijken, was dit meteen een voltreffer! Wat een ontzettend leuke groep enthousiastelingen, ik voelde me er meteen helemaal thuis. Ik ben dan ook heel trots en blij dat ik mij sinds oktober 2017 lid van deze geweldige vereniging mag noemen.

Naast mijn liefde voor theater, heb ik ook nog een aantal andere hobby’s. Ik ben gek op creatieve bezigheden als knutselen en schilderen, ga graag naar musicals of de film, en houd erg van  muziek maken.. Maar bovenal ben ik een echte spelletjesfanaat!

Ik ga met heel veel plezier en vol goede moed de repetities van het komende stuk in, hopelijk zie ik jullie bij de voorstelling!