Wij van toneelgroep KaST! zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe spelers!

Na twee succesvolle eerste voorstellingen in theater de Luifel en het Haarlemmerhout theater én met een nieuwe voorstelling in het verschiet zijn wij klaar om onze toneelgroep te gaan vergroten.

Op dit moment zijn wij met vier fanatieke spelers en het zou enorm leuk zijn als wij als groep wat groter worden zodat we meer keus hebben bij het uitzoeken van toneelstukken. Voor vijf of zes spelers is er bijvoorbeeld veel meer te vinden dan voor maar drie spelers. En bovendien zou het natuurlijk ook heel gezellig zijn met meer mensen, hoe meer zielen….

Nu kan ik me voorstellen dat je denkt… Jeetje, zo’n kleine vereniging, is dat wel wat voor mij?
Ik zal je vertellen waarom spelen bij een kleine toneelvereniging juist leuker kan zijn dan spelen bij een grote vereniging:
~Je kunt er zeker van zijn dat je een beste rol krijgt in ons aankomende stuk (in plaats van boom spelen op de achtergrond ;-))
~Je komt elke week aan de beurt tijdens de repetitie avond (in plaats van de hele avond kijken naar andere spelers)
~Je mag actief meedenken en zoeken naar nieuwe stukken
~We betrekken je heel erg in het repetitie proces. Niet alleen op gebied van spelen, maar ook op het gebied van de muziek keuze, decor keuze, lichtplan, kleding en locatie.

Wat, wanneer en waar:
Wij repeteren voor alsnog in een ruimte bij Jan Monnikendam (feestwinkel op de Gedempte Raamgracht in Haarlem) op maandag avond van 19.30uur tot 22.00uur. Vlak voor een voorstellingsweekend zullen we misschien wat extra repetitie avonden inplannen en dan gaan we repeteren bij de vliegende pijl (scouting gebouw in Haarlem-Noord)

In september van dit jaar zullen we ons nieuwe stuk ‘Vals’ van Lot Vekemans ten tonele brengen en daarna gaan we meteen door met het zoeken naar en repeteren van een nieuw stuk. Vanaf dat moment kun je dus actief met ons meespelen. Voor die tijd kunnen we natuurlijk ook heel goed je hulp gebruiken bij de voorbereidingen voor ‘Vals’.

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Stuur dan even een mailtje naar info@toneelgroepkast.nl of bel even met Janneke op 06-52313703.
We hopen je snel een avond te mogen ontmoeten!