In de zomer van 2014 kwamen wij met 5 enthousiaste toneelspelers bij elkaar met het ‘wilde’ plan om een nieuwe amateurtoneelgroep op te richten. We vonden dat daar nog genoeg ruimte voor was in Haarlem. En zo geschiedde: op 7 juli 2014 was Toneelgroep KaST! officieel een feit. De groep bestaat anno 2017 uit 12 gemotiveerde amateurspelers en inmiddels wordt het steeds meer duidelijk dat deze jonge ambitieuze groep niet meer weg te denken is uit de Haarlemse cultuur-scene. Wij willen ons onderscheiden van de reeds bestaande toneelgroepen door uiteenlopende stukken te kiezen en, indien nodig, deze stukken met lef te bewerken. Alle KaST!-spelers stellen zich onder de pagina ‘de spelers’ graag aan je voor.

 

Als jij denkt dat je het leuk vindt om je bij ons aan te sluiten, kom dan eens kijken op een van onze repetitieavonden. We repeteren elke maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur in het gebouw van wielervereniging Excelsior aan de H.N werkmanweg 1 in Haarlem. Stuur gewoon een mailtje met jouw motivatie en er wordt vanzelf contact met je opgenomen om een concrete afspraak te maken. Het spreekt natuurlijk voor zich dat we geen rol voor je hebben in een reeds lopende productie, maar achter de schermen is ook nog genoeg te doen dat bijdraagt aan onze succesvolle voorstellingen. Dus…altijd al op het toneel willen staan? Schroom niet en mail ons!

 

Overigens: De geboorte van KaST! in 2014 bleef voor de Haarlemse media ook niet onopgemerkt. Het Haarlems Dagblad benaderde ons al snel met het verzoek voor een interview, dat je hier kunt lezen.